Äntligen kan vi presentera – Polerkurs för lack med RUPES BigFoot Polishing System tillsammans med WER.

Kursen inleder med en presentation om RUPES och därefter går vi igenom dom olika maskinerna, olika polermedel, polerrondeller med olika material för olika applikationer. Sedan blir det en kort lunch och efter det så är det dags att ta det teoretiska till praktiken. Du har hela tiden vår kursledare för frågor, tips och hjälp. Här har du möjlighet att känna vilken typ och storlek av maskin som passar just dig att arbeta med. Önskar du att kursen anpassas för marin? Notera i meddelanderutan i anmälningsformuläret så går det att ordna.

Kursen passar både dig som proffs och för dig som aldrig polerat en bil förut men som är nyfiken på hur det fungerar. Kanske är det en start för ett större intresse? Allt anpassas efter deltagaren.

Polermaskinerna kommer ifrån det italienska innovations företaget RUPES med tyngdpunkt på produkter i serien BigFoot Polishing System. BigFoot produkterna omfattar maskiner och förbrukningsmaterial för alla tänkbara poleringsutmaningar. Från den lilla detaljen med iBrid, till de stora ytorna med LHR21 Mark II.

VAR: Snickarvägen 1F, 132 38 Saltsjö-Boo
NÄR: 1 april
TID: 10.00 – ca 16.00
PRIS: 500,00/person inkl. moms.

Platserna är mycket begränsade, i samband med anmälan som är bindande skickas faktura med 10 dagar netto. I priset ingår lunch och fika. Anmälan gör du i formuläret nedan.

rupes 2 bigfoot polermaskiner