Meny Stäng
NORMEK logo

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem
Vi lagrar inte känsliga uppgifter om personer, vi skickar inte personuppgifter via e-post, vi hanterar alla personuppgifter varsamt och använder dom endast i kundregister, datorer och andra enheter är lösenordsskyddade som endast behöriga har tillgång till.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser
Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Hur länge vi behåller era uppgifter
Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vilka rättigheter du har över dina data
Du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Utskick till e-post
I alla utskick du får från oss finns möjligheten att ändra eller avregistrera din e-post. Det som lagras i det registret är ditt namn, e-post, vilket län du tillhör och vad för typ av utskick som kan intresserad dig – allt detta som du anger när du registrerar dig för utskick, inget annat.

Hur vi skyddar din information
Vi hanterar eventuella personuppgifter varsamt och är skyddade hos oss av oss, och dom används endast där dom krävs mellan dig som kund och oss som leverantör. Datorer och andra enheter är lösenordsskyddade som endast behöriga har tillgång till. Undrar du något mer om hur just vi hanterar personuppgifter är du självklart välkommen att höra av dig.

Läs mer om GDPR »