Meny Stäng

NORMEK är 67 år, grundades år 1956.

Vi har över 5000 kunder spridda över hela landet, från norr till söder. Huvuddelen av våra kunder finns i verktygs- och plastindustrin, guld- och silversmeder, juvelerare, svets- och bygg och andra som utför diverse finbearbetning och polering främst i olika typer av metaller.

Idag är vi sex anställda, uppdelat på 2 resande säljare, 2 kundservice/order/web, 1 ekonomiansvarig och 1 lagerpersonal. Vi kompletterar det med ca. 80 återförsäljare.

Under mars 2014 öppnade vi ett stort showroom där du kan få känna, klämma och prova våra produkter, allt från det lilla polerstiftet till maskiner och blästrar. (Vid större demonstrationer eller speciella applikationer boka gärna tid innan för att vara garanterad den bästa servicen och hjälpen.)

Produktprogrammet innefattar främst slip- puts och polerverktyg, maskiner (handhållna), blästerutrustningar, microsvetsutrustningar, inspektionsinstrument, personskydd och mycket mer. Vårt sortiment utvärderas nästan alltid innan det tas upp till försäljning för att konstatera kvalitén, håller dom inte våra krav tas dom inte in i sortimentet. Vi utökar våra produkter ständigt, så för att hänga med i nyheterna, erbjudandena och massa annat, fyll i din e-post längst ner så kan du vara garanterad att vara först med all information från oss. Håll också koll på nyhetsflödet.

Utöver vår försäljning av produkter anordnar vi även svets- och polerkurser. Gällande svetskurserna har vi dom både här hos oss eller så kommer vi ut till era lokaler. För mer info om kursdatum och annat kontakta oss eller registrera dig längst ner för att vara först att få information.

Frågor? Välkommen att kontakta oss, alla uppgifter hittar du HÄR »