Meny Stäng

Upptäck 3M™ Cubitron™ 3

NORMEK nyhet 3M Cubitron 3 navrondell kaprondell

Vi har uppdaterat sortimentet!

Det här var det första sortimentet av avverknings- och slipprodukter med 3M:s slipmedel med precisionsformade pyramidformade slipmineraler. Det lanserades 2012. 

Nu kommer vi med ett uppdaterat och ännu starkare sortiment. 

Ökar avsevärt avverkningshastigheten och produktens livslängd för tunga slip-och avverkningstillämpningar. 

Vi har ombearbetat precisionsformade keramiska pyramidformade slipmineraler med egenutvecklade genombrott inom molekylär bindningsteknik 

Håller 3 gånger så länge.

För att möta industrins allt högre krav vad gäller produktivitet, arbetarskydd och hållbarhet så har 3M med hjälp av ny teknologi tagit fram ett sortiment med ännu snabbare och mer hållbara kap- och sliplösningar. Jämfört med nuvarande 3M™ Cubitron™ II så är prestandan så bra att vi har etablerat en helt ny generation med slipprodukter, nya 3M™ Cubitron™ 3. 

3M™ Cubitron™ II kapskivor och navrondeller kommer att uppgraderas.

För att maximera värdet och göra det så enkelt som möjligt för våra kunder, så kommer det nuvarande sortimentet av 3M™ Cubitron™ II kapskivor och navrondeller att upphöra och ersättas av 3M™ Cubitron™ 3. Som kund kommer man att kunna dra nytta av ett bredare produktval med högre prestanda och optimerad hållbarhet – och detta utan att priserna höjs.

Det här är nytt

3M Cubitron 3 Navrondell

3M™ Cubitron™ 3 Navrondeller 

  • +50 % längre livslängd jämfört med Cubitron™ II
  • +14 % snabbare avverkning

Utökat sortiment 

Specifika produktsortiment har introducerats där rondellens konstruktion och dess mineraltyper har optimerats för tillämpningar såsom spårslipning och bakslipning där rondellen används på sidan. 

3M Cubitron 3 Kapskivor

3M™ Cubitron™ 3 Kapskivor 

  • 3x längre livslängd jämfört med Cubitron™ II
  • +10 % snabbare avverkning

Utökat sortiment 

Ett alternativ med en tjocklek på 0,8 mm har lagts till. Det erbjuder bättre hastighet på tunna substrat. Ett annat nytt alternativ är med tjockleken 1,3 mm. Det är en kombination av hastigheten för 1,0 mm och livslängden för 1,6 mm.

3M™ Cubitron™ 3 Kap-och navrondeller

Här har vi vidareutvecklat rondellkompositionen för att erbjuda en ännu bättre balans och en smidigare hantering samtidigt som man upprätthåller den bästa prestandan i sin klass.

Utökat sortiment 

Vi har lagt till alternativ med 3,2 mm för tillämpningar som kräver en tunnare slipprofil. Med en tunnare rondell går det också snabbare att slipa! 

3M Cubitron 3 Kap- och navrondell

Läs mer i broschyren:

3M Cubitron 3 Produktguide

3M Cubitron 3 – Produktguide för kapskivor och navrondeller

Använd guiden för att enkelt hitta rätt produkt i 3Ms nya uppgraderade sortiment.